Paket baby trio - Floraexpress
0

Paket baby trio

Aglaonema China red, Pilea peperomoides, filodendron Red Baron
21,42 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 106976

Rastline:
- Aglaonema China Red: 9,80 eur
- Pilea peperomoides: 5,40 eur
- Filodendron Red Baron: 10,00 eur

Vrednost paketa: 25,20 eur
Z nakupom tega paketa prihranite kar 15%!
V paketu baby trio prejeli tri mlade oz. "baby" rastline, ki jih boste lahko opazovali, "kako iz majhnega zraste veliko". V paketu boste prejeli: aglaonemo China Red, pilejo in filodendron Red Baron. 
 Aglaonema China Red nam bo najbolje uspevala v senčnih in polsenčnih prostorih. Zalivamo jo zmerno, najbolje takrat, ko se prva dva centimetra zemlje že nekoliko presušita. Posadimo jo v zračno in dobro odcedno mešanico zemlje. V času intenzivne rasti jo tudi redno gnojimo.
Pileja nam bo najbolje uspevala na svetlih legah, z indirektno svetlobo. Posadimo jo v dobro odcedno mešanico zemlje, ter zalijemo takrat, ko se zemlja že skoraj popolnoa presuši. Pri tej rastlini se lahko držimo pravila, "bolje manj kot preveč", saj je nagnjena h gnitju korenin. V času intenzivne rasti jo tudi redno gnojimo. 
Filodendron Red Baron postavimo na svetlo mesto, z indirektno svetlobo. Posadimo ga v zračno in dobro odcedno mešanico zemlje. Zalijemo ga takrat, ko se zemlja že popolnoma presuši. V času intenzivne rasti ga redno gnojimo, občasno pa ga lahko popršimo z vodo.


Slike rastline so simbolične. Kupljena rastlina se lahko razlikuje v velikosti, obliki, številu listov in stebel. Vsaka je svoj unikat.