Enostavne za vzgojo 2 - Floraexpress
0

Enostavne za vzgojo 2

Gorska palma, monstera adansonii, anthurium Clarinervium
43,90 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 106980

Rastline:
- Monstera adansonii: 18,00 eur
- Gorska palma mini: 5,75 eur
- Anthurium Clarinervium: 27,90 eur

Vrednost paketa: 51,65 eur.
Z nakupom tega paketa prihranite kar 15%!
V paketu "Enostavne za vzgojo" boste prejeli tri zelo nezahtevne sobne rastline, ki vam ne bodo povzročale težav. Paket vsebuje gorsko palmo, monstero adansonii, in anthurium Clarinervium.
 Anthurium Clarinervium nam bo najbolje uspeval na svetlem mestu, z indirektno svetlobo. Zalijemo ga takrat, ko se zgornja 2 centimetra zemlje nekoliko presušita. Liste redno pršimo z vodo, saj na tak način ohranjamo vlago v ozračju. V času intenzivne rasti ga tudi redno gnojimo. Poleti nam lahko tudi zacveti - priporočamo, da cvet odrežete, da vso energijo usmeri v rast.
Gorska palma odlično prenaša suh zrak, malo manj pa direktno sonce. Postavimo jo na senčno ali polsenčno lego, zemljo pa ohranjamo ves čas rahlo vlažno. Poleti jo lahko zalivamo obilno, v hladnejšem delu leta pa le toliko, da se zemlja ne presuši. 
Monstera adansonii je zelo nezahtevna za vzgojo. Namenimo ji svetlo mesto, z indirektno svetlobo. Zalijemo jo takrat, ko se zemlja že popolnoma presuši, nekajkrat na teden pa jo lahko popršimo tudi z vodo. V času intenzivne rasti jo tudi redno gnojimo - ta sorta je znana predvsem po svoji "požrešnosti", zato ji res namenimo dovolj hranil.


Slike rastline so simbolične. Kupljena rastlina se lahko razlikuje v velikosti, obliki, številu listov in stebel. Vsaka je svoj unikat.