-10%

Mix 3 kalatej

70,83 € 78,70 €

Zaloga: Na zalogi

Šifra (SKU): 60900

Mešanica 3 pisanolistnih in edinstvenih kalatej, ki vam bodo polepšale stanovanje ali pisarno.
Zelene sobne rastline čistijo zrak in filtrirajo škodljive snovi iz zraka, ter ugodno vplivajo na počutje.


Komplet vsebuje 3 sobne rastline:
Kalateja Flamestar
Kalateja Flamestar ima čudovite okrasne liste, pisane barve in ovalne oblike. Rastlina nam bo najbolje uspevala v senčnih rastiščih, kjer je zaščitena pred prepihom in nenadnimi spremembami temperature. Od marca do septembra, obdobje intenzivne rasti, ji moramo zagotoviti zadostno količino vlage. Zalivamo jo z mehko vodo, dvakrat na teden. V lončki premera 19 cm.

Kalateja Illustris
Kalateja je sobna rastlina z zelo lepo oblikovanimi listi, ki so na spodnji strani ponavadi temno rdeče barve. Rastlino postavimo na svetlo mesto, vendar ne na neposredno sonce. V vročih poletni mesecih jo pršimo vsak dan in zalivamo dvakrat oziroma trikrat na teden. Pozimi jo zalivamo enkrat tedensko. V lončki premera 19 cm.

Kalateja Bicajoux Gecko
Kalateja Bicajoux Gecko ima čudovite okrasne liste in prelepe rožnato vijolične cvetove. Rastlina nam bo najbolje uspevala v senčnih rastiščih, kjer je zaščitena pred prepihom in nenadnimi spremembami temperature. Od marca do septembra, obdobje intenzivne rasti, ji moramo zagotoviti zadostno količino vlage. Zalivamo jo z mehko vodo, dvakrat na teden. Listi so pisani in ovalne oblike. V lončku premera 17 cm.