Prijazne do živali 2 - Floraexpress spletna trgovina
0

Prijazne do živali 2

Mačja trava, kalateja Makoyana, maranta Fascinator
20,15 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 106978

Rastline:
- Mačja trava: 5,90 eur
- Kalateja Makoyana: 5,90 eur
- Maranta Fascinator: 11,90 eur

Vrednost paketa: 23,70 eur.
Z nakupom tega paketa prihranite kar 15%!
V paketu "Prijazne do živali 2" boste prejeli tri nove sobne rastline, ki ne škodujejo našim kosmatincem. V paketu se skrivajo: mačja trava, kalateja Makoyana in maranta Fascinator.
Mačja trava nam bo najbolje uspevala v polsenčnih legah, kjer bo deležna visoke zračne vlage. Posadimo jo v zračno in dobro odcedno mešanico zemlje, ki pa mora biti ves čas rahlo vlažna. Mačja trava je odlična za naše ljubljenčke, saj vsebuje veliko vitaminov in vlaknin, hkrati pa pozitivno vpliva na prebavo naših kosmatincev.
Kalateja Makoyana nam bo najbolje uspevala na svetlih legah, z indirektno svetlobo. Posadimo jo v zračno in dobro odcedno mešanico zemlje, ter zalijemo takrat, ko se zgornja plast zemlje že nekoliko presuši. V vročih poletnih mesecih je priporočljivo redno pršenje, da ohranjamo visoko zračno vlago. V času intenzivne rasti jo tudi redno gnojimo. 
Maranta Fascinator nam bo najbolje uspevala na svetlih mestih, tolerira pa tudi nekoliko slabše svetlobne pogoje. Potrebuje veliko vlage, zato jo redno pršimo po listih. Zalivamo jo zmerno, najbolje takrat, ko se zgornji del zemlje že nekoliko presuši. V času intenzivne rasti jo tudi redno gnojimo. Pri tej rastlini je zanimivo to, da čez dan povesi list, zvečer oz. čez noč pa jih dvignejo.


Slike rastline so simbolične. Kupljena rastlina se lahko razlikuje v velikosti, obliki, številu listov in stebel. Vsaka je svoj unikat.