Enostavne za vzgojo 1 - Floraexpress
0

Enostavne za vzgojo 1

Sanseverija Yellow Stripe, filodendron scandens, monstera minima
41,65 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 106979

Rastline:
- Sanseverija Yellow Stripe: 25,00 eur
- Filodendron scandens: 8,00 eur
- Monstera minima: 16,00 eur

Vrednost paketa: 49,00 eur.
Z nakupom tega paketa prihranite kar 15%!
V paketu "Enostavne za vzgojo 1" boste prejeli tri nove sobne rastline, ki vam ne bodo povzročale preglavic pri njihovi vzgoji. Prejeli boste: sanseverijo Yellow Stripe, filodendron scandens in monstero minimo. 
Sanseverija Yellow Stripe nam bo uspevala v temnih kot v svetlih prostorih. Posadimo jo v dobro odcedno mešanico zemlje, saj zastajanje vode ne prenese. Zalijemo jo takrat, ko se zemlja že popolnoma presuši. V času intenzivne rasti jo lahko tudi redno gnojimo.
Filodendron scandens nam bo najbolje uspeval na svetlih legah. Gre za sorto, ki nam bo uspevala tudi v nekoliko temnejših kotičkih našega doma. Posadimo ga v zračno in dobro odcedno mešanico zemlje, ter zalijemo takrat, ko se zemlja že nekoliko presuši. V času intenzivne rasti ga tudi redno gnojimo.
Monstera minima je hitro rastoča lončnica, ki nam bo najlepše uspevala na svetlih legah, z indirektno svetlobo. Odlično uspeva ob vzhodnih oknih, saj tako prejema nekaj ur jutranjega sonca. Posadimo jo v zračno in dobro prepustno mešanico zemlje, ter zalijemo takrat, ko se zemlja že nekoliko presuši. V času intenzivne rasti jo tudi redno gnojimo.


Slike rastline so simbolične. Kupljena rastlina se lahko razlikuje v velikosti, obliki, številu listov in stebel. Vsaka je svoj unikat.