Paket za začetnike 2 - Floraexpress
0

Paket za začetnike 2

Tradeskancija nanouk, potos Njoy, hoya Lisa
21,68 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 106982

Rastline:
- Tradeskancija nanouk: 6,00 eur
- Potos Njoy: 9,50 eur
- Hoya Lisa: 10,00 eur

Vrednost paketa: 25,50 eur.
Z nakupom tega paketa prihranite kar 15%!
Paket za začetnike 2 je namenjen vsem tistim, ki v svet rastlin šele vstopate. V paketu boste prejeli: tradeskancijo nanouk, potos Njoy, hoyo Liso.
Tradeskancija nanouk nam bo najbolje uspevala na svetlih prostorih, z indirektno svetlobo. V kolikor bo prejemala premalo svetlobe, bodo listki začeli izgubljati svojo pisanost. Posadimo jo v zračno in dobro odcedno mešanico zemlje, ter zalijemo takrat, ko se zemlja nekoliko presuši. Sorta je izredno odporna in nam ne bo zamerila, če jo pozabimo zaliti. Takoj, ko jo zalijemo, bo ponovno oživela. V času intenzivne rasti jo tudi redno gnojimo.
Potos Njoy postavimo na svetlo mesto z indirektno svetlobo. Tako kot tradeskancija, tudi ta izgubi svojo pisanost, če prejema premalo svetlobe. Zalivamo ga zmerno, najbolje takrat, ko se zemlja že nekoliko presuši. V času intenzivne rast ga tudi redno gnojimo.
Hoya Lisa nam bo prav tako najbolje uspevala na svetlih pogojih, z indirektno svetlobo. Več svetlobe kot bo prejemala, večja je možnost, da nam tudi zacveti. Posadimo jo v zračno in dobro prepustno mešanico zemlje, ter zalijemo takrat, ko se zemlja že nekoliko presuši. V času intenzivne rasti jo tudi redno gnojimo.

Slike rastline so simbolične. Kupljena rastlina se lahko razlikuje v velikosti, obliki, številu listov in stebel. Vsaka je svoj unikat.