Floraexpress
0
×

 

Načini plačila

Načini plačila

PO POVZETJU

Plačilo z gotovino ob prevzemu blaga. Če se odločite za plačilo po povzetju, boste kupnino poravnali dostavljalcu. S pošiljko boste prejeli tudi račun. 

PREDRAČUN

Plačilo po predračunu - nakazilo na TRR. Če se odločite za plačilo po predračunu, boste po elektronski pošti prejeli naročilo/predračun. Pri te možnosti plačila se lahko proces dostave podaljša za 1-2 delovna dela oz. ni nakazani znesek viden na transkacijskem računu podjetja Vrtko d.o.o. Ko bo ta v celoti poravnan, boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnega v lasti podjetja Vrtko d.o.o.
​​​​​​​

VISA/MASTERCARD PLAČILO PREKO SPLETA

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo).
Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard, Maestro in Visa).

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku na gumb Oddaj naročilo se vam bo odprlo pojavno okno PayU plačilnega sistema, kjer je potrebno vnesti podatke kartice.

Katere podatke boste morali vnesti?
Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
Veljavnost (mesec in leto)

Po uspešnem vnosu podatkov vas bo preusmerilo na stran banke. Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih (sms, prenosna naprava,…) V koliko vam varnostna koda ni posredovana se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali izdajatelja kartice. Po kliku na gumb plačaj vas preusmeri na stran kamor vpišete kodo ki jo prejmete v sms sporočilu od vaše banke.
Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na info@floraexpress.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.