Glinopor Brockytony 2L Žafran 8-16 mm - Floraexpress spletna trgovina
0

Glinopor Brockytony 2L

Žafran 8-16 mm
5,60 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 58292

Velikosti

Lepo urejen vrt, pisane gredice, prijetna terasa ali čudovite okrasne rastline v stanovanju: vse to je mogoče z Brockytonys glinoporjem!
S posebnim postopkom glino žgejo in ekspandirajo pri temperaturah 1200 ° C. Nato se ekspandirani glineni granulat preseje in mehansko razbije. Brockytony glinopor je kemično nevtralen, popolnoma brez kalivih semen plevela in regenerativnih delov rastlin. Je odporen proti zmrzali, nevnetljiv, odporen na hidrolizo, talno raztopino in mikroorganizme. Glinasti granulat ima nasipno gostoto 320 ± 45 kg / m³. Zaradi odprtih por in velikosti zrn 8-16 mm lahko v vodi shrani več kot 76% suhe teže. Usklajena porazdelitev velikosti zrn zagotavlja odlično vsebnost zraka v tleh tudi z nasičenostjo vode. Vaš vrt bo tako vedno imel podobo raja!

- Brockytony glinopor je brez škodljivih mikrobov, kar v veliki meri preprečuje razvoj plesni in škodljivcev v koreninskem sistemu rastline, ki je posajena v okrasno posodo. Vaša rastlina je zaščitene in raste v zdravem okolju, kar vam bo pokazala z zdravo rastjo in cvetenjem.
- Narava nam je pomembna, zato je Brockytony glinopor pobarvan z okolju prijaznimi postopki in z samo ekološkimi barvili.
- Brockytony glinopor je na voljo v številnih trendovskih barvah. Zanimiva dekorativna plast na površini okrasne posode izboljša rast vaše rastline in se popolnoma prilagodi njeni okolici. Zalivanje bo ohranilo okolico čisto in suho, rastlini pa bo dalo svež in živahen videz.
- Očarljive barve Brockytony glinoporja ostajajo dolgo časa, saj jim to zagotavlja UV odpornost, ki je preizkušena s TÜV nemškim certifikatom. Tudi oblika granul ostaja stabilna. Ne glede na vreme in zalivanje - Brockytonys glinopor je vedno v vrhunski formi!
- Brockytony glinopor, ki ga dodajamo v plasteh v okrasnih posodah po substratu ali ga celo vmešamo v sam substrat, zadržujejo vlago v loncu in rastlini dlje časa zagotavljajo vlago. To vam prihrani vsakodnevno zalivanje in tako lahko občudujete svoje rastline v vrhunski formi skozi celo njihovo življenjsko obdobje!
Velikost lonca rastline C2 Lit.
PODOBNI IZDELKI

SKU: 58285 | Glinopor

Glinopor Brockytony 2L RDEČ 4-8 mm

5,90 €